Hopp til innholdet
ENORMT MED FOLK: D.D.E. spilte opp til fest med storslått konsert i Vågen i Sandnes fredag kveld. Foto: Martin Knutsson. 
Nyhet

Rogaland Sparebank farget Blinkfestivalen gul

Årets Blinkfestival ble en kjempesuksess.

1. august slo Den Gule Banken, Sandnes Sparebank og Hjelmeland Sparebank seg sammen og ble til Rogaland Sparebank. Under årets utgave av Blinkfestivalen i Sandnes benyttet banken anledningen til å markedsføre den nye merkevaren.

GRATIS IS: Rogaland Sparebank delte ut is i solskinnet i Sandnes Blink-helgen. 

– Vårt bidrag inn i Blinkfestivalen har aldri vært større. Vi har i alle år vært en viktig samfunnsaktør i Sandnes, og vi ønsket å vise en veldig tydelig tilstedeværelse i hjembyen da vi byttet navn til Rogaland Sparebank, sier Erik Kvia Hansen, direktør for personmarked i Rogaland Sparebank.

Fredag kveld var det stappfullt i Vågen da Rogaland Sparebank inviterte hele byen til gratiskonsert med D.D.E. i strålende solskinn. Bandet har vært en garantist for god stemning, allsang og høy trivsel i over tre tiår, og de fornektet seg ikke på noen måte på årets utgave av Blinkfestivalen.

– Dette er kanskje den aller beste fredagen noen gang. Selvfølgelig har været en betydning, men dette er noe vi har gjort over flere år. Vi har blitt et felleseie for byen. Blink er litt som 17. mai i Sandnes og i regionen. Folk føler de eier Blink, sa Arne Idland, pressesjef for Blinkfestivalen, til Stavanger Aftenblad.

GUL GJENG: Magnus, Alfred og Baste koste seg med en rekke ulike aktiviteter i solskinnet på Ruten. 

Gul aktivitetspark på Ruten

I tillegg til en svært vellykket gratiskonsert inviterte Rogaland Sparebank alle barn og unge til kidcamp på Ruten. Parken var farget i bankens karakteristiske gulfarge, og logoen ble eksponert både på startnummer, skilt og diverse gaver.

Små og store fikk prøve seg på både klatring, rulleski, laserskyting og andre spennende aktiviteter. Rogaland Sparebank stod også som arrangør av næringslivslunsjen på fredag, i tillegg til at banken arrangerte et kundearrangement i forkant av D.D.E.-konserten.

– Vi er enormt fornøyde med alle arrangementene og de ulike aktivitetene vi har hatt under årets utgave av Blinkfestivalen, sier Kvia Hansen og utdyper:

– Som en større bank ønsker vi å være relevante for flere kunder. Vi tror sterkt på lokalbank-konseptet, som innebærer å være nær kundene, svare raskt og hjelpe når det trengs, samt gi råd etter behov. Vi ønsker å være til stede der det skjer, og det fikk vi virkelig vist i Sandnes denne helgen, sier Kvia Hansen.

GJESTET KUNDEARRANGEMENT: Bjarne Brøndbo, til venstre, stakk innom kundearrangementet til Rogaland Sparebank i forkant av fredagens konsert. Her sammen med Erik Kvia Hansen, direktør for personmarked.